Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahdet görmek

Rüyada vahdet görmek

Rüyada vahdet görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kısmetlerin azalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahdet gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada vahdet görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet eder.

Rüyada sultan vahdettin görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments