Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç teli görmek

Rüyada uzun saç teli görmek

Rüyada uzun saç teli görmek özgüveninin artacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun saç teli gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uzun saç teli görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tel beyaz saç görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada teli kopmuş saç görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada yemeğin içinde saç teli görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızda saç teli olduğunu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir tel saç görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz saç teli koparmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada saç teli vermek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments