Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını kopuk görmek

Rüyada bacağını kopuk görmek

Rüyada bacağını kopuk görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisine ev alacağına işaret eder.

Rüyada bacağını kopuk gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada kopuk bacak görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalet eder.

Rüyada kopuk kol bacak görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını kopuk görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada bacağı kopuk görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada kopuk parmak görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısmetinin açılacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kopuk düğme görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kopuk kafa görmek kısmetinin kapanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası kopuk bebek görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments