Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun araç görmek

Rüyada uzun araç görmek

Rüyada uzun araç görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yeni bir eve sahip olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına inanılır.

Rüyada uzun araç gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada uzun araç görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada askeri araçlar görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada araç kullandığını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada araç park etmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada araçla uçurumdan uçmak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada araca çarpmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Rüyada askeri araç kullanmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Rüyada araçla gezmek yeni bir başlangıç yapmaya, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments