Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde yırtık elbise görmek

Rüyada üzerinde yırtık elbise görmek

Rüyada üzerinde yırtık elbise görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, aileyle iş yapmayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde yırtık elbise gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada üzerinde yırtık elbise görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık elbiseler görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi zararını karşılayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulur.

Rüyada elbisesini yırtık görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet eder.

Rüyada elbiseyi yırtık görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yırtık elbiseli birini görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbisenin yırtık olduğunu görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin rahat nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada eski yırtık elbise görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendisini yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisede yırtık görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments