Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde arı görmek

Rüyada üzerinde arı görmek

Rüyada üzerinde arı görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, gelişeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde arı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada uçan arı görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada arı sürüsünden kaçmak dünya mallarının çoğalacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arılardan kaçmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bal arısı görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kara arı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok bal arısı görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anaç arı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünü arı sokmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments