Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına sülük yapıştığını görmek

Rüyada bacağına sülük yapıştığını görmek

Rüyada bacağına sülük yapıştığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bacağına sülük yapıştığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada bacağına sülük yapıştığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sülük yapışması görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada ayağa sülük yapıştığını görmek azalacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sülük yapıştığını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu sülük görmek insanların birbirine kenetleneceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sülük yemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde sülük görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü sülük görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments