Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uysal yılan görmek

Rüyada uysal yılan görmek

Rüyada uysal yılan görmek sorunlarını çözebileceğine, duymadığı sözleri duyacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada uysal yılan gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada uysal yılan görmek galibiyetlerinin artacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada uysal bir köpek görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada uysal at görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada uysal köpek görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada uysal kaplan görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Rüyada uysal kedi görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalettir.

Rüyada uysal aslan görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uysal ata binmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments