Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uygunsuz şekilde yakalanmak

Rüyada uygunsuz şekilde yakalanmak

Rüyada uygunsuz şekilde yakalanmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada uygunsuz şekilde yakalanmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada uygunsuz şekilde yakalanmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada uygunsuz yakalanmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, borç batağına düşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini uygunsuz görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada uygunsuz namaz kılmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uygunsuz görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anneyi uygunsuz görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada uygunsuz şeyler görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada babasını uygunsuz görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments