Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde solucan görmek

Rüyada üstünde solucan görmek

Rüyada üstünde solucan görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada üstünde solucan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Rüyada üstünde solucan görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda solucan görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi solucan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada mutfakta solucan görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yemekte solucan görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde solucan görmek istemediği halde borçlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından solucan çıkarmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kakada solucan görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments