Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişlerini görmek

Rüyada üst dişlerini görmek

Rüyada üst dişlerini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, acılarını dindireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çok güzel günler görüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst dişlerini gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Rüyada ön üst diş görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada üst diş dökülmesi görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada üst diş çekmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst dişlerinin döküldüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin üst üste bindiğini görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine inanılır.

Rüyada üst dişlerini yaptırmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sol üst diş görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kazancın katlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments