Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüleri görmek

Rüyada ünlüleri görmek

Rüyada ünlüleri görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada ünlüleri gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada ünlü ses sanatçısı görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek dara düşeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü ünlü görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü olmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir şair görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hasretliğin biteceğine inanılır.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, huzura erileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birisiyle yatmak güzel sözler işiteceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments