Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü sporcu görmek

Rüyada ünlü sporcu görmek

Rüyada ünlü sporcu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada ünlü sporcu gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada ünlü bir sporcu görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ünlü sporcu görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su sporu yapmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kirli spor ayakkabı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, borçları varsa ödeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı spor araba görmek eskileri yâd edeceğine, prestij kazanacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet eder.

Rüyada spor salonuna gitmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada spor salonu görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada kendini sporcu görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments