Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin görmek

Rüyada ünlü birinin görmek

Rüyada ünlü birinin görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinin gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada ölmüş bir ünlü görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Rüyada ünlü oyuncu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birisiyle kavga etmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü zengin görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle yatmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, aşık olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü biri tarafından öpülmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin ölümünü görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments