Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla dans etmek

Rüyada babayla dans etmek

Rüyada babayla dans etmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, ferah bir eve geçileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla dans etmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada babamla dans etmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla dans etmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla dans etmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dans etmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadınla dans etmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle dans etmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ticarette öne geçeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulur.

Rüyada okulda dans etmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle dans etmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments