Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçüz çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada üçüz çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada üçüz çocuğunun olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada üçüz çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada üçüz çocuğu olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üçüz erkek çocuğu olduğunu görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üçüz çocuğunun olduğunu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada üçüz erkek çocuğu doğurmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada üçüz hamile görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada üçüz bebek görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek üçüz bebek görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada üçüz bebekler görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments