Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuk çıkartmak

Rüyada uçuk çıkartmak

Rüyada uçuk çıkartmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, günahlarına tövbe edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada uçuk çıkartmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada uçuk çıkartmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde uçuk görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuk pembe görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dudak uçuğu görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızda uçuk görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakta uçuk çıktığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzde uçuk görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet eder.

Rüyada dudakta uçuk görmek depresyona gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments