Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan insan görmek

Rüyada uçan insan görmek

Rüyada uçan insan görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçan insan gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada uçan bir insan görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan insan görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada insan uçurmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanların uçtuğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada havada uçan insanlar görmek kızgınlıkların geçeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde uçan insanlar görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, zararının büyük olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın uçtuğunu görmek sayılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada havada uçan insan görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments