Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakta gitmek

Rüyada uçakta gitmek

Rüyada uçakta gitmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sağlığının bozulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakta gitmek gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada uçakla gitmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ailesini kaybedeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına alamet eder.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet eder.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada uçakla kıbrısua gitmek ekonomik gücün çoğalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla bi yere gitmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, yeni mallara kavuşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada amerikaya uçakla gitmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada uçakla hacca gitmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek barış ve sevgi içinde olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments