Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla gitmek

Rüyada uçakla gitmek

Rüyada uçakla gitmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla gitmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada uçakla hindistanua gitmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sevilen bir kişi olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçağa gitmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet etmektedir.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek ticarette şansının yaver gideceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments