Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak bileti almak

Rüyada uçak bileti almak

Rüyada uçak bileti almak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak bileti almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada uçak bileti kaybetmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, gülüp eğleneceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak bileti aramak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak bileti almak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada uçak biletini kaybetmek kafasının rahat edeceğine, başarısız olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada uçak bilet almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada uçak bileti vermek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments