Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz ve karabiber görmek

Rüyada tuz ve karabiber görmek

Rüyada tuz ve karabiber görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yeni malların alınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada tuz ve karabiber gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada tuz ve karabiber görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, esenliğe kavuşulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuz karabiber görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada karabiber tuz görmek sorunların üstüste geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada top karabiber görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada yemeğe karabiber dökmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalettir.

Rüyada karabiber koklamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karabiberlik görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada karabiber istemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments