Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü çizme görmek

Rüyada tüylü çizme görmek

Rüyada tüylü çizme görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, saygınlığa, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada tüylü çizme gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tüylü çizme görmek işlerine dört elle sarılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada çizme çalmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeni siyah çizme giymek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah rugan çizme görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizme hediye almak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hediye çizme almak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments