Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette yüzük görmek

Rüyada tuvalette yüzük görmek

Rüyada tuvalette yüzük görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette yüzük gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzüğü tuvalete düşürmek gittiği yolda yalnız kalacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete yüzük düşürmek daha rahat bir nefes alacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada altın yüzüğü tuvalete düşürmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette yüzük görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğünü tuvalete düşürmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete taş atmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada tuvalette bıçak görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada küçük tuvalet görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments