Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette olmak

Rüyada tuvalette olmak

Rüyada tuvalette olmak aksiliklerin aşılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçim derdinin olmayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette olmak gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada tuvalette yattığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğünü tuvalete düşürmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin tuvalete gittiğini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tuvalet görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada büyük temiz tuvalet görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalettir.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek ortalığın karışacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada dağınık tuvalet görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, türlü musibetlere uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments