Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette ekmek yediğini görmek

Rüyada tuvalette ekmek yediğini görmek

Rüyada tuvalette ekmek yediğini görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bunalıma düşeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada tuvalette ekmek yediğini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet eder.

Rüyada tuvalette yemek yediğini görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete düşmüş ekmek görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette ekmek toplamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tuvalete ekmek görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, korkularının sona ereceğine yorulur.

Rüyada tuvalet içinde ekmek görmek isteklerin yerine geleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tuvalette ekmek kırıntısı görmek malının da hiç olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette ekmek yemek görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments