Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin dolu olduğunu görmek

Rüyada tuvaletin dolu olduğunu görmek

Rüyada tuvaletin dolu olduğunu görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini büyüteceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kazancının bereketleneceğine, daha sık bir araya geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvaletin dolu olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada su dolu tuvalet görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu tuvalet görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletin dolu olduğunu görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu tuvalet görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvaleti dolu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına inanılır.

Rüyada tabutu dolu görmek yıkılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments