Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüpü yakmak

Rüyada tüpü yakmak

Rüyada tüpü yakmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada tüpü yakmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada tüpü yakmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüp yakmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Rüyada tüplü ocak yakmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüpte ateş görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi küçük tüp görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aydınlığa çıkılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gaz kaçıran tüp görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada mutfak tüpü görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüplü ocak görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments