Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüp taşımak

Rüyada tüp taşımak

Rüyada tüp taşımak mallarının eksileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, elde edilecek menfaatlere, büyük bir tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada tüp taşımak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Rüyada tüp taşımak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada tüpün bittiğini görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada piknik tüpünün patladığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan piknik tüpü görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüplü ocak görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük tüp görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaz kaçıran tüp görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kişinin güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüpün gaz kaçırdığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments