Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının namaz kıldığını görmek

Rüyada babasının namaz kıldığını görmek

Rüyada babasının namaz kıldığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada babasının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada ölmüş babayla namaz kılmak yüzünün güleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın namaz kıldığını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada babasıyla namaz kılmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada babasının namaz kıldığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada babayla namaz kılmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments