Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren ve demiryolu görmek

Rüyada tren ve demiryolu görmek

Rüyada tren ve demiryolu görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işarettir.

Rüyada tren ve demiryolu gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada demiryolu ve tren görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tren ve demiryolu görmek dualarının kabul olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada devrilen tren görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada trenle yolculuk yaptığını görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada tren katarı görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla giden tren görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada hızlı tren binmek aile hayatının bozulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada tren temizlemek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments