Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altında olmak

Rüyada toprağın altında olmak

Rüyada toprağın altında olmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, inancından ödün vereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın altında olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada toprağın altından altın çıkarmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine inanılır.

Rüyada birinin toprak altında kaldığını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada toprağın altında ev görmek aile içinde saadetinin artacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada toprak altına girmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın bilezik bulmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, işlerinin karışacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada toprakta altın yüzük bulmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, hastalığın biteceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altın bulmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments