Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluluktan kaçmak

Rüyada topluluktan kaçmak

Rüyada topluluktan kaçmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada topluluktan kaçmak gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada topluluktan kaçmak kafasının rahat edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada at topluluğu görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde topluluk görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada camide topluluk görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Rüyada ağlayan topluluk görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık akraba topluluğu görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplulukla namaz kılmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bir evde topluluk görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments