Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluluk kalabalık görmek

Rüyada topluluk kalabalık görmek

Rüyada topluluk kalabalık görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada topluluk kalabalık gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada kalabalık akraba topluluğu görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada topluluk kalabalık görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze topluluğu görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada insan topluluğu görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada genç topluluk görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız topluluğu görmek şansının hep açık olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada bayan topluluğu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments