Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplantıda olmak

Rüyada toplantıda olmak

Rüyada toplantıda olmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kırgınların barışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Rüyada toplantıda olmak gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada akraba toplantısı görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada toplantı salonu görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aile toplantısı görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada toplantıda olmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada müdürle toplantı yapmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada toplantı yaptığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sorunların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada toplantıya katılmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yemekli toplantı görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments