Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tır görmek

Rüyada tır görmek

Rüyada tır görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, elindekini de bitireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tır gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada tırın devrilmesini görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, arzularının yerine geleceğine, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada tır almak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada sarı tır görmek çaresiz durumlara düşeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tır şöförü olduğunu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Rüyada tır kamyon görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet eder.

Rüyada tıra binmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tır devrildiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments