Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıpı kazanmak

Rüyada tıpı kazanmak

Rüyada tıpı kazanmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada tıpı kazanmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada tıpı kazanmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tıp kazanmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tıp fakültesini kazanmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada tıp öğrencisi olduğunu görmek hem geleceğinin güzel olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adli tıp görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada tıp fakültesinde okuduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tıp öğrencisi görmek durumun değişmesine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tıp fakültesi görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments