Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzeyi hamile görmek

Rüyada teyzeyi hamile görmek

Rüyada teyzeyi hamile görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada teyzeyi hamile gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada teyzeni hamile görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada teyzemi hamile görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Rüyada teyzenin hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada teyzesini hamile görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada teyzeyi hamile görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzesinin hamile olduğunu görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Rüyada hamile teyze görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Rüyada teyzeden hediye almak işlerin hafifleyeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments