Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzeyi görmek

Rüyada teyzeyi görmek

Rüyada teyzeyi görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ona kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzeyi gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada teyze evine gitmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada teyze hala görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada teyzemin oğlunu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada teyzeden hediye almak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi ve teyzeyi görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile teyze görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada teyze eli öpmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzenin eşini görmek işe başlanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, mal sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments