Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze görmek

Rüyada teyze görmek

Rüyada teyze görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin günden güne artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada teyzenin geldiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin teyzesini görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına alamet eder.

Rüyada teyzenin elini öpmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada teyzeye bağırmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada vefat etmiş teyze görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet eder.

Rüyada teyze dayı görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada teyzeni hamile görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada teyze evi görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments