Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testinin kırıldığını görmek

Rüyada testinin kırıldığını görmek

Rüyada testinin kırıldığını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada testinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada testi kırıldığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, anlaşmalardan cayılacağına yorulur.

Rüyada testinin kırıldığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gebelik testi negatif görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pozitif gebelik testi görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile testi yapmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada doğum kontrol testi görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada testiyle su içmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada kan testi yaptırmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments