Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yüzen balık görmek

Rüyada ters yüzen balık görmek

Rüyada ters yüzen balık görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ters yüzen balık gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ters yüzen balık görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, adının yayılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalettir.

Rüyada balıkları yüzerken görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada gölde yüzen balık görmek maddi kayıpların sona ereceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen balık görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken balık görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, mutluluğa ve neşeye yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumda yüzen balık görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kişinin geri planda kalacağına yorulur.

Rüyada yüzerek balık tutmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su yüzüne çıkan balık görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments