Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teravih namaz kıldığını görmek

Rüyada teravih namaz kıldığını görmek

Rüyada teravih namaz kıldığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada teravih namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada teravih namaz kıldığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, amaçlardan sapmaya, oğlu evli ise boşanacağına alamet eder.

Rüyada teravih namazı kılmak hem verimi yükselteceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada camide teravih namazı kılmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada teravih namaz kılmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kazancının katbekat artacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada teravihe gitmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, bolluk ve bereket elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada teravih görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde namaz kılmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla namaz kılmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments