Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teneke çalmak

Rüyada teneke çalmak

Rüyada teneke çalmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, ön plana çıkacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada teneke çalmak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada teneke çalmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir teneke zeytin görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teneke yağ görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada teneke yüzük görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada teneke görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, isteklerine kavuşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöp tenekesi görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalettir.

Rüyada bir teneke altın görmek hayallerine ulaşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments