Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın küs olduğunu görmek

Rüyada babanın küs olduğunu görmek

Rüyada babanın küs olduğunu görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayatının düzene gireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın küs olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada ölmüş babayı küs görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada babayla küs olduğunu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada babayla küs olmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya küstüğünü görmek şansın önünün kesileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada babanın küs olduğunu görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun babanı görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasını küs görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına yorulur.

Rüyada küs olduğu babasını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, elindekileri de yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments