Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz hastane görmek

Rüyada temiz hastane görmek

Rüyada temiz hastane görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada temiz hastane gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada hastanede temizlik yapmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz hastane görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına inanılır.

Rüyada hastanede yürümek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı hastanede görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, korkularını yeneceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Rüyada anneni hastanede görmek kafasının karışacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hastane kapısı görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastane ziyareti görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments