Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir işyeri görmek

Rüyada temiz bir işyeri görmek

Rüyada temiz bir işyeri görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, evlerin ayrılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işarettir.

Rüyada temiz bir işyeri gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada işyerinin temizlendiğini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde temizlik yaptığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temizlik işine girmek yeni başlangıçların yapılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada temiz bir işyeri görmek refah düzeyinin yükseleceğine, yüzünün her daim güleceğine, hem itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinde temizlik yapmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz işyeri görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada temizlik işinde çalışmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada işyerini temiz görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments