Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tembel olduğunu görmek

Rüyada tembel olduğunu görmek

Rüyada tembel olduğunu görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tembel olduğunu gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içerisine girmek yerine mizahın gücünden faydalanabilirsiniz.

Rüyada tembel hayvan görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tembel olduğunu görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments