Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telve görmek

Rüyada telve görmek

Rüyada telve görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telve gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada kahve telvesi yıkamak sabit geliri olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fincanda telve görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada telve görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada çay telvesi görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve telvesi görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kahve telve görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada telveli kahve içmek isteklerinin gerçekleşeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve telvesi yemek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments