Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda küfür duymak

Rüyada telefonda küfür duymak

Rüyada telefonda küfür duymak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, karşılıksız bırakmayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada telefonda küfür duymak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada telefonda küfür duymak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Rüyada telefonda küfür etmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden küfür duymak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küfür edildiğini duymak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada küfür duymak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işarettir.

Rüyada birinin sana küfür ettiğini görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada birini küfür ederken görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırarak küfür etmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments